آموزش نصب پنل خورشیدی
آموزش نصب پنل خورشیدی توسط مجتمع فنی پایتخت به صورت کاملا عملی و حرفه ای از صفر تا صد برگزار می شود . از پنل های خورشیدی امروزه به عنوان ابزاری کاملا مناسب در جهت تولید الکتریسییته استفاده می شود. پنل های خورشیدی انرزی نورانی خورشید را به انرژی الکتریسیته تبدیل می کنند و توسط یک باطری این انرژی برای مصارف خانگی و صنعتی نگه داری و مورد استفاده قرار می گیرد.
چرا باید دوره آموزش نصب پنل خورشیدی مجتمع فنی پایتخت را انتخاب کنیم:
✔️ آموزش عملی و پروژه محور
✔️ارائه مدرک فنی و معتبر و قابل ترجمه
✔️ پشتیبانی هنرجو بصورت نامحدود حتی بعد از دوره
✔️کارگاه مجهز و اساتید با تجربه
فیلم دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
- مدرس : مهندس درویشی زاده
- نام دوره : آموزش نصب پنل خورشیدی
- مدت دوره : ....
- سطح دوره : مبتدی تا پیشرفته
- دسته بندی : دوره های ویژه
-
امتیاز دوره :
5/5 - (1 امتیاز)
مزایای دوره آموزش نصب پنل خورشیدی برای کارآموزان
پشتیبانی نا محدود
ارئه گواهینامه معتبر
آموزش برای بازار کار
دسترسی سریع
آموزش کاربردی و علمی
اساتید با تجربه
هزینه دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
قیمت عادی دوره
۳/۶۰۰/۰۰۰ تومان
شهریه دوره با 30% تخفیف
شهریه دوره خصوصی
۴/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرفصل های دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
- شناخت و معرفی اصول اولیه برق خورشیدی
- یادگیری محاسبه و طراحی سیستم پنل خورشیدی
- معرفی و آشنایی کامل با پنل ها و نحوه انتخاب انها
- یادگیری نحوه محاسبه و نحوه اجرای سیستم خورشیدی بصورت عملی
- معرفی و شناخت انواع باتری های مورد استفاده شده در پنل خورشیدی
- معرفی و شناخت انواع اینورتر ها برحسب وات
- معرفی و شناخت انواع شارژ کنترل و چگونگی انتخاب آن بر حسب آمپر
- معرفی انواع استراکچر در سیستم های خورشیدی
- یادگیری نحوه موازی و سری کردن باتری ها
- یادگیری نحوه موازی و سری کردن پنل ها
- آموزش کامل pwm/mppt و یادگیری نحوه کار با شارژ کنترل
- معرفی انواع اینورتر های سینوسی و شبه سینوسی
- یادگیری کامل و صحیحی چگونه اجرا کردن پنل خورشیدی
- یادگیری صحیح و اصولی نحوه اتصال کانکتور ها
- یادگیری نحوه صحیح و اصولی کابل کشی
- و …
ویدیو نظر کار آموزان دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
سوالات متداول دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
بیشتر دوره های آموزشگاه به صورت هفتگی یا ماهانه تکرار میشوند، تا آنجاییکه امکان داشته دوره ها منعطف برگزار می شود تا هم کارآموزانی که درس می خوانند و هم کارآموزانی که شاغل هستند نیز بتوانند در دوره ها شرکت نمایند.چنانچه کارآموزی نتواند با کلیه زمانهای آموزشگاه خود را وفق دهد می تواند آن دوره را به صورت خصوصی بردارد در این صورت زمان کلاس ها با کارآموز هماهنگ می شود
اطلاعاتی درباره دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
پنل خورشیدی چیست
قبل از آن که به توضیح اصول نصب پنل های خورشیدی، بپردازیم، لازم است که در مورد پنل های خورشیدی اطلاعات کافی داشته باشیم. در این بخش به طور خلاصه درباره این وسیله کاربردی توضیح میدهیم.
پنلهای خورشیدی با استفاده از انرژی خورشید کار میکنند و واضح است که باید در محلی نصب شوند که نور خورشید را دریافت کنند. سیستم پنلهای خورشیدی به گونهای طراحی شده است که انرژی دریافتی از خورشید را به انرژی الکتریسیته تبدیل میکنند که به اصطلاح به آنها اثر فوتوولتائیک، گفته میشود.
با برخورد فوتونها به سلولهای خورشیدی، الکترونهای اتمها جدا میشوند. جهت تشکیل یک مدار الکتریکی نیز لازم است که کنداکتورها به منفی و مثبت سلول متصل شوند.
از مونتاژ سلولهای خورشیدی، صفحه خورشیدی ایجاد میشود. در ساخت صفحات خورشیدی از ترکیبات نیمه هادی استفاده میشود. در زیر یک شیشه غیر انعکاسی یک نیمه هادی که معمولا از جنس سیسلیکون است، نصب شده است که از فوتونهای نور خورشید انرژی را دریافت کرده و آن را به برق DC تبدیل میکنند. ترکیبات نیمه هادی وظیفه دارند انرژی خورشیدی را به انرژی الکتریکی تبدیل کنند. از نظر تکنولوژی نیز میتوان صفحات فوتوولتائیک را در سه دسته صفحات فوتوولتائیک لایه نازک، صفحات فوتوولتائیک پلی کریستال و صفحات مونوکریستال تقسیم بندی کرد. اصول نصب پنل های خورشیدی برای هر کدام از این صفحات متفاوت است.
صفحات خورشیدی مونوکریستال برای آن که بتوانند بالاترین توان الکتریکی را تولید کنند، در یک سطح یکسان ساخته میشوند.
صفحات خورشیدی پلی کریستال نیز برای نصب در مناطقی که آب و هوای گرمتری دارند، استفاده میشود.
صفحات خورشیدی لایه نازک نیز در مکانهایی که فضای نصب کافی وجود ندارد، استفاده میشود.
در بخشهای بعدی در مورد محل نصب صفحات خورشیدی به طور کامل و جامع توضیح خواهیم داد و محل نصبهای متفاوت را بررسی خواهیم کرد.
نصب کنندگان پنل های خورشیدی ، پنل های خورشیدی را روی سقف ها و سازه های روی زمین نصب می کنند تا انرژی خورشیدی را به انرژی تجدید پذیر تبدیل کنند. نصب کنندگان پنل خورشیدی هم چنین مسئول نگهداری از پانل های خورشیدی و اطمینان از ایمن و کارآمد بودن سیستم های سیم کشی هستند.
راه های مختلفی برای تبدیل شدن به یک نصاب پنل خورشیدی وجود دارد. تجربه کاری برای به دست آوردن شغل در صنعت پنل خورشیدی ضروری است. می توانید این مورد را با کار کردن در تعطیلات به عنوان نصب کننده پنل خورشیدی کار می کند، به دست آورید.
کارفرمایان بالقوه همیشه از دیدن تجربه کاری در رزومه شما خوشحال خواهند شد. اما تبدیل شدن به یک نصاب پنل خورشیدی حرفه ای از این روش بسیار طولانی می باشد.
شما می توانید مهارت مورد نیاز خود را با گذراندن دوره های آموزشی در آموزشگاه های معتبر به دست آورید. شما باید مسیر های تبدیل شدن به یک نصاب پنل خورشیدی حرفه ای را بررسی کنید تا بفهمید کدام یک برای شما مناسب است.
برخی از شرکت ها شرایط صلاحیت خاصی دارند، بسیاری از کارفرمایان به افرادی علاقه مند هستند که مشتاق و مایل به یادگیری هستند و می توانند دستورالعمل ها را دنبال کنند.
دوره آموزش نصب پنل خورشیدی به صورت عملی در کارگاه های مجهز و پیشرفته برگزار شده و اساتید به نام و متخصص در این زمینه سرفصل های کاربردی و ویژه بازار کار را به طور جامع در اختیار شرکت کنندگان قرار می دهند. آموزش ها به طوری تنظیم شده اند که افراد مبتدی تا پیشرفته بتوانند بر روی مسائل روز نصب پنل خورشیدی تسلط پیدا کرده و در صورت وجود هر گونه اشکال و عدم یادگیری مباحث با استفاده از امکان تجدید دوره رایگان، دوباره در کلاس های آموزشی شرکت کنند.
ارائه مدرک فنی و حرفه ای به شرکت کنندگان دوره تضمین کننده ورود آن ها به بازار کار نصب پنل خورشیدی می باشد. به علاوه آموزشگاه فنی پایتخت با در نظر گرفتن خوابگاه نزدیک محل آموزشگاه برای کارآموزان ساکن شهرستان، حضور در کلاس نصب پنل خورشیدی را آسان نموده است.
وظایف نصاب پنل خورشیدی
به عنوان یک نصب کننده پنل خورشیدی، شما مسئول نصب و سرویس پنل های خورشیدی در ساختمان ها و زمین خواهید بود تا اطمینان حاصل کنید که آن ها به طور موثر انرژی خورشیدی را به انرژی تجدید پذیر تبدیل می کنند. بیشتر کار شما به عنوان یک نصب کننده پنل خورشیدی در فضای باز و در ارتفاع انجام می شود.
نقش شغلی یک نصاب پنل خورشیدی شامل وظایف زیر است:
- ارزیابی مکان ها برای اطمینان از مناسب بودن آن ها برای پنل های خورشیدی
- اندازه گیری مناطق برای نصب
- ایجاد تنظیمات در سطوح ساختمان به گونه ای که پانل ها متناسب و به اندازه کافی پشتیبانی شوند
- نصب و نگهداری پنل های خورشیدی در منازل، اماکن تجاری یا زمین های باز
- اتصال پنل های خورشیدی به یک سیستم الکتریکی
- اتصال زمین تجهیزات الکتریکی و بررسی سیم کشی
- رعایت دستور العمل های بهداشتی و ایمنی دقیق
- انجام بررسی های نگهداری و تعمیر پنل های خورشیدی
- استفاده از انواع تجهیزات فنی و ابزار
مهارت های لازم برای نصب کننده پنل خورشیدی
مهارت های لازم که ممکن است برای هر کسی که به عنوان یک نصب کننده پنل خورشیدی کار می کند مفید باشد عبارتند از:
- آشنایی با سیستم های الکتریکی
- مهارت های ریاضی خوب
- مهارت طراحی و درک مسائل فنی
- توجه خوب به جزئیات
- مهارت های تفکر تحلیلی
- توانایی ارتباط خوب با دیگران
- توانایی حفظ آرامش در موقعیت های استرس زا
آموزش صفر تا صد نصب پنل خورشیدی
آموزش صفر تا صد نصب پنل خورشیدی در آموزشگاه فنی پایتخت با پوشش کامل سرفصل های تئوری و عملی به طوری که تمام مهارت ها را برای ویژه کار به طور عملی آموزش داده شود، مناسب تمام افراد از مبتدی تا پیشرفته می باشد. کلاس های عملی نصب پنل خورشیدی در کلاس ها مجهز به انواع تجهیزات به روز با تکنولوژی پیشرفته برگزار می شود.
اساتید آموزش نصب پنل خورشیدی
اساتید آموزش نصب پنل خورشیدی در آموزشگاه فنی پایتخت، تکنسین ها و متخصصان با استعدادی بوده که تجربه کار در نیروگاه های مختلف در داخل و خارج از کشور را داشته و می توانند به طور کامل نصب پنل خورشیدی رایگان را به صورت صفر تا صد آموزش دهند.
اساتید آموزش نصب پنل خورشیدی مشاوره های راه اندازی کسب و کار شخصی را به طور کامل در اختیار کارآموز قرار داده و پشتیبانی نامحدود را ارائه می دهند.
بازار کار و میزان درآمد شغل نصب پنل خورشیدی
روند رو به رشد تقاضای انرژی در سراسر جهان و بالا رفتن استفاده از منابع سوخت فسیلی و هسته ای شاهد کم شدن منابع سوخت تجدید ناپذیر هستیم. به علاوه سوخت های فسیلی و هسته ای به دلیل انتشار گاز های گلخانه ای و آلوده کردن محیط زیست باید کنار گذاشته شده و از انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژی آب و انرژی زمین گرمایی استفاده شود.
انرژی خورشیدی یکی از منابع اصلی تامین انرژی در جهان بوده که با نصب پنل خورشیدی در نیروگاه ها و منازل قابل دسترسی است.
با توجه به روند افزایشی نصب پنل های خورشیدی و نیاز به نیروی متخصص برای انجام اصولی آن، بازار کار عالی را برای شغل نصب پنل خورشیدی می توان در نظر گرفت. هزینه خرید تجهیزات و نصب پنل های خورشیدی به عوامل متعددی بستگی دارد.
حجم پروژه، موقعت جغرافیایی سیستم خورشیدی، نوع پنل خورشیدی، میزان کابل کشی و تعداد باتری خورشیدی و اینورتر و هدف از نصب پنل خورشیدی از عوامل موثر بر میزان هزینه نصب پنل خورشیدی است.
میزان درآمد شغل نصب پنل خورشیدی را نمی توان به صورت دقیق بیان کرد. علاوه بر عوامل گفته شده در بالا فاکتور های دیگری از جمله مهارت و تجربه فرد نصاب پنل خورشیدی، نحوه ارتباط با مشتری و کسب رضایت او، کیفیت بالای کار و جوابگو بودن در صورت وجود هر گونه خرابی و مشکل پس از اتمام کار و تبلیغات بستگی دارد.
امروزه تعداد نیرو های ماهر و نصاب اصولی پنل خورشیدی به شدت محدود بوده و در صورتی که بتوانید مهارت کافی را کسب کنید، از طریق تبلیغات حضوری و پخش تراکت یا تبلیغات مجازی در شبکه ها و سایت های اجتماعی می توانید پروژه های زیادی را دریافت کرده و درآمد بالایی را کسب کنید. میزان درآمد حدودی نصاب پنل خورشیدی 3 تا 7 برابر حقوق اداره کار است.
نحوه برگزاری کلاس آموزشی نصب پنل خورشیدی
کلاس آموزشی نصب پنل خورشیدی در آموزشگاه فنی پایتخت به صورت کامل و عملی با کار کردن زیر نظر اساتید حرفه ای در گارگاه های مجهز و پیشرفته برگزار می گردد. به منظور تسلط کامل کارآموزان نصب پنل خورشیدی بر روی تمامی مباحث، این دوره دارای محدودیت در ظرفیت ثبت نامی بوده و هر دوره ثبت نامی تا 5 نفر را می پذیرد. موقعیت عالی کلاس های آموزشی و دسترسی به وسیله نقلیه عمومی، رفت و آمد را برای شرکت کنندگان دوره آسان کرده است.
علاوه بر کلاس آموزشی عادی نصب پنل خورشیدی، افرادی که می خواهند سرفصل ها را به صورت فشرده و تک نفره دریافت کنند، می توانند در دوره خصوصی نصب پنل خورشیدی ثبت نام کنند و با هماهنگی با استاد دوره و اطلاع از زمان های خالی، در روز و ساعت دلخواه خود در کلاس ها شرکت کنند.
شهریه آموزش دوره نصب پنل خورشیدی
یکی از ملاک های اصلی برای ثبت نام در دوره نصب پنل خورشیدی، شهریه آموزش دوره می باشد. با توجه به شرایط اقتصادی افراد ترجیح می دهند با پرداخت شهریه عادی برای ثبت نام در دوره نصب پنل خورشیدی، بر تمامی مهارت های عملی تسلط پیدا کرده و بتوانند پس از اتمام دوره به طور مستقیم وارد بازار کار شوند.
بسیاری از افراد در مورد قیمت شهریه دوره نصب پنل خورشیدی گول می خورند و تصور می کنند هر چه شهریه آموزش بالا تر باشد، کیفیت تدریس و آموزش نیز بالا تر است.
چه بسا که ممکن است این دوره آموزش های عملی را در اختیار کارآموز قرار نداده و فقط وقت و پول فرد هدر رفته است. در مقابل نباید تنها ملاک آموزشگاه را قیمت پایین شهریه را در نظر گرفت. دریافت آموزش کامل در ازای پرداخت شهریه منصفانه بهترین مورد است.
آموزشگاه فنی پایتخت با داشتن نماد اعتماد و سابقه چندین ساله، دوره نصب پنل خورشیدی را به مدت محدود با 30 درصد تخفیف در شهریه آموزشی نام نویسی می کند. هزینه شرکت در دوره عادی 3/600/000 تومان بوده که پس از اعمال تخفیف 30 درصدی از سوی آموزشگاه لازم است مبلغ 2/500/000 تومان را بپردازید.
دوره خصوصی نصب پنل خورشیدی با تشابه دقیق سرفصل های آموزشی برای افرادی که دارای محدودیت زمانی برای شرکت در دوره هستند و مایلند به صورت تک نفره در کلاس ها شرکت کنند، نیز در حال برگزاری است. هزینه شرکت در دوره خصوصی نصب پنل خورشیدی مبلغ 4/000/000 تومان می باشد.
مدرک فنی و حرفه ای دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
افرادی که در دوره نصب پنل خورشیدی در آموزشگاه ها نام نویسی می کنند، به دنبال کسب مدرک برای ارائه به شرکت ها و ادارات دولتی برای استخدام، راه اندازی کسب و کار شخصی خود یا بالا بردن کیفیت رزومه خود برای مهاجرت به کشور های خارجی می باشند. به همین دلیل شرکت در دوره ای را پیشنهاد می کنیم که در پایان کلاس آموزش نصب پنل خورشیدی، گواهینامه حضور در دوره را به کارآموز اهدا کند.
آموزشگه فنی پایتخت با ارائه مدرک فنی و حرفه ای دوره آموزش نصب پنل خورشیدی، یکی از آموزشگاه های برتر در سطح شهر تهران می باشد. کارآموزانی که مایل به دریافت مدرک فنی و حرفه ای نصب پنل خورشیدی هستند، پس از حضور کامل در تمام جلسات درس نصب پنل خورشیدی، از طریق آموزشگاه به سازمان فنی و حرفه ای معرفی شده و در آزمون کتبی شرکت می کنند.
پس از کسب نمره حد نصاب قبولی در آرمون عملی حضور پیدا کرده و در صورت موفق پشت سر گذاشتن این آزمون، می توانند مدرک فنی و حرفه ای دوره آموزش نصب پنل خورشیدی را دریافت کنند.
این مدرک در تمام سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی معتبر بوده و با نشان دادن آن می توانید موقعیت های شغلی عالی را به دست آورید. به علاوه نصب پنل خورشیدی به دلیل بکر بودن بازار کار، دارای درآمد به نسبت عالی می باشد.
با در دست داشتن مدرک فنی و حرفه ای می توانید وام های بانکی برای راه اندازی کسب و کار شخصی دریافت کرده و پروانه کسب بگیرید. این مدرک که دو زبانه و بین المللی می باشد، دارای اعتبار در کشور های خارجی صنعتی می باشد.
سرفصل های دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
برای شرکت در یک دوره آموزشی نصب پنل خورشیدی باید در وهله اول، سرفصل ها و مطالب آموزشی را به طور کامل بررسی کرده تا در صورت منطبق بودن با هدف یادگیری شما پس از اتمام دوره اطلاعات کاملی در این مبحث به دست آورید. دوره آموزشی نصب پنل خورشیدی که ویژه بازار کار طراحی شده است، سرفصل های زیر را ارائه می دهد:
- آشنایی با اصول اولیه پنل خورشیدی و انواع آن
- معرفی روش محاسبه برق پنل خورشیدی
- یادگیری اصولی طراحی پنل خورشیدی
- معرفی روش های سیم کشی و اتصالات در پنل خورشیدی
- آموزش اجرای اصولی و نصب مرحله به مرحله پنل خورشیدی
- معرفی انواع باتری های مورد استفاده در پنل خورشیدی
- آشنایی با انواع اینورتر های مورد استفاده در پنل خورشیدی بر حسب وات
- معرفی انواع استراکچر ها در پنل خورشیدی
- آشنایی با روش اتصال موازی و سری باتری ها و پنل های خورشیدی
- آموزش روش اتصال کانکتور ها به سیستم پنل خورشیدی
- یادگیری نحوه کار با شارژ کنترل
مدت دوره آموزش نصب پنل خورشیدی
دوره نصب پنل خورشیدی در آموزشگاه فنی پایتخت با تدریس کامل سرفصل ها از مبتدی تا پیشرفته طی یک دوره 30 ساعته به صورت ترکیب تئوری و عملی به کارآموزان آموزش داده می شود. کلاس آموزشی نصب پنل خورشیدی به طور جامع و کامل بوده و به طور عملی در کارگاه های پیشرفته و تدریس صفر تا صد استادان حرفه ای و با تجربه برگزار می شود.
اصول نصب پنل های خورشیدی بر روی بام
اگر مکانی که برای نصب صفحات خورشیدی انتخاب کردهاید، بام یا شیروانی است، لازم است در نظر داشته باشید که آیا برای بررسی سیستم که باید هر چند مدت یک بار اتفاق بیفتد، به راحتی به محل نصب دسترسی دارید یا خیر. این مورد را میتوان یکی از پارامترهای اساسی در اصول نصب پنل های خورشیدی دانست.
مقالات مرتبط