آدرس: تهران - میدان انقلاب - روبروی سینما بهمن - نبش خیابان منیری جاوید - آموزشگاه فن و کار

دلایل روشن نشدن ماشین در صبح

دسته بندی‌ها
نویسنده: علیرضا سلیمانی
علت سخت روشن شدن ماشین در صبح

دلایل روشن نشدن ماشین در صبح : صبح ها که ماشین شما به ویژه در فصل زمستان روشن نمی شود چه می کنید؟ شما احتمالا باید در راه رسیدن به یک جلسه حیاتی باشید، اما با تماس با تعمیرکار، سفارش تاکسی و برقراری تماس‌های تلفنی برای عذرخواهی و تلاش برای تنظیم مجدد همه قرارهای مهم خود مواجه هستید.

آموزش مکانیک خودرو

این یک اتفاق رایج است زیرا دمای پایین می‌تواند باعث شود باتری ماشین شما جریان کمتری تولید کند و باعث می‌شود موتور شما در صبح خیلی سخت‌تر بچرخد. سرما همچنین می تواند روغن موتور شما را به خوبی جریان ندهد که فشار بیشتری به باتری وارد می کند. اساساً، ماشین ها و سرما خوب نمی شوند. مجتمع فن و کار دوره های آموزش مکانیک خودرو و آموزش برق خودرو را بصورت تخصصی و عملی در کارگاه مجهز برگزار میکند.

فیلم دلایل روشن نشدن خودرو در صبح

در این راهنما، ما به دلایل اصلی که باعث می‌شود خودروها در صبح‌ های سرد با مشکل روشن شوند، می پردازیم، شش نکته کاربردی در مورد نحوه روشن کردن موتور ارائه می‌کنیم، و به شما نشان می‌دهیم که چگونه از استارت‌های اضافی در آینده جلوگیری کنید.

علت سخت روشن شدن ماشین در صبح

برای جلوگیری از شروع مشکلات در هوای سرد، دانستن دلایلی که چرا خودروها معمولاً هنگام کاهش دما دچار مشکل می شوند، می تواند مفید باشد. رانندگی در هوای سرد می تواند خطرناک و همچنین یک مشکل برای ماشین شما باشد. در ادامه، ما دلایل اصلی برای مشکلات روشن نشدن ماشین هنگام صبح به ویژه در فصل زمستان را بررسی می کنیم. اگر حتی بعد از اینکه فرمان را چک کردید و مطمئن شدید که بنزین دارید، ماشین شما روشن نمی‌شود، ممکن است یکی از موارد زیر باشد:

  1. باتری‌ های خودرو هنگام سرد بودن، جریان الکتریکی کمتری تولید می‌ کنند، زیرا واکنش شیمیایی کندتر از یک روز گرم است. باتری ‌های سرد به سادگی به اندازه باتری ‌های گرم انرژی تولید نمی ‌کنند و این تأثیر می‌ تواند منجر به مشکلات اولیه شود. علاوه بر این، باتری خالی رایج ترین دلیل روشن نشدن خودرو است. اگر دستگاه تست باتری دارید، باتری خود را بررسی کنید تا ببینید ضعیف است یا خیر. اگر ندارید، سعی کنید ماشین خود را با کابل های جامپر به کار بیاندازید.
  2. خوردگی باتری شما می تواند باعث ایجاد مشکل شود. پست های باتری خود را بررسی و تمیز کنید تا مطمئن شوید که اتصال تمیز و کاملی وجود دارد، سپس دوباره سعی کنید ماشین خود را روشن کنید. یک کارمند فروشگاه خودرو می تواند شما را به سمت محصولات مناسب راهنمایی کند و در مورد نحوه تمیز کردن باتری خود مشاوره ارائه دهد.

دلایل روشن نشدن ماشین در صبح سرد

  1. وقتی هوا سرد است، روغن موتور غلیظ تر می شود و در اطراف موتور نیز جریان نمی یابد. این بدان معنی است که پمپاژ از طریق بلوک موتور دشوارتر است و فشار اضافی بر باتری وارد می کند. اگر شارژ باتری در حال حاضر کم است، این می تواند منجر به غیر استارت شود.
  2. در موارد نادری که رطوبت در خطوط سوخت وجود داشته باشد، ممکن است یخ بزند و باعث انسداد سوخت شود، به این معنی که موتور روشن نمی‌ شود. این امر به ویژه در خطوط سوخت، که نازک هستند و به راحتی توسط یخ مسدود می شوند، رایج است. در مورد رانندگان دیزل، به خاطر داشته باشید که دیزل در سرما به صورت ژل تبدیل می ‌شود، به این معنی که در هنگام راه‌ اندازی، تحویل نیرو به موتور بیشتر طول می ‌کشد.
  3. دلیل بعدی مشکلات راه اندازی در مورد همه رانندگان صدق نمی کند، بلکه برای کسانی که خودروهای قدیمی مجهز به کاربراتور را رانندگی می کنند، صدق می کند. کاربراتورها به‌ویژه به دلیل نازل‌های کوچکشان که می‌ توانند مسدود شوند و اجازه تبخیر رطوبت را نمی‌ دهند و باعث تجمع یخ می ‌شوند، در برابر شرایط سرد حساس هستند. اکثر خودروهای مدرن کاربراتور ندارند، بنابراین اگر ماشین شما در 20 سال گذشته ساخته شده است، جای نگرانی نیست. با این حال، اگر یک ماشین کلاسیک رانندگی می کنید، توجه داشته باشید که کاربراتور می تواند مشکلاتی ایجاد کند.
  4. بد بودن موتور استارت. موتور استارت وظیفه چرخاندن فیزیکی موتور و روشن کردن موتور را بر عهده دارد. اگر در موتور استارت مشکل وجود دارد، به نصب جدید نیاز دارید.
  5. بد بودن تسمه تایم. تسمه تایم اطمینان می دهد که سوپاپ های موتور در بازه زمانی مناسب باز و بسته می شوند تا سوپاپ ها و پیستون ها هرگز با هم برخورد نکنند. تسمه تایم مهمترین مورد تعمیر و نگهداری در موتور شما است. خرابی تسمه تایم می تواند باعث آسیب فاجعه بار موتور شود که نیاز به تعویض موتور دارد. خودروسازان زمان تعویض تسمه تایم را مشخص می کنند. این امر معمولا بر اساس مسافت پیموده شده است. به طور کلی، این فاصله هر 60000 مایل یا پنج سال است (هر کدام زودتر اتفاق بیفتد).
  6. درپوش توزیع کننده شکسته یا ترک خورده است. درپوش، توزیع ولتاژ را از سیم پیچ احتراق موتور به شمع ها هدایت می کند. اگر رطوبت به زیر درپوش برسد، می تواند برای خودروی شما مشکل ایجاد کند. قبل از نصب مجدد آن را با یک پارچه تمیز و خشک پاک کنید. درپوش آسیب دیده را حتما تعویض کنید.
  7. کویل احتراق بد. سیم پیچ احتراق ولتاژ باتری را به یک جرقه الکتریکی تبدیل می کند. یک سیم پیچ احتراق آسیب دیده به این معنی است که مایع کافی برای انجام این کار وجود ندارد. شما به یک مولتی متر (ابزاری که برای اندازه گیری جریان الکتریکی، ولتاژ و مقاومت طراحی شده است) نیاز دارید تا قدرت جریان عبوری از سیم پیچ را آزمایش کنید.
  8. گرفتگی فیلتر بنزین. گرفتگی فیلتر بنزین از رسیدن سوخت کافی به موتور جلوگیری می کند. اگر این مشکل وجود داشته باشد معمولاً نیاز به جایگزینی است.
  9. انژکتورهای سوخت مسدود شده اند. اگر فیلتر نباشد، خود انژکتورهای سوخت ممکن است مسدود شوند. همانطور که از نام آن ها مشخص است، این دستگاه های کوچک سوخت را به موتور شما تزریق می کنند. آن ها باید مقدار مناسبی از سوخت را برای مخلوط سوخت و هوا بپاشند، بنابراین هرگونه تغییر در فشار یا حتی زاویه پاشش ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. در حالی که یک فیلتر خوب به جلوگیری از گرفتگی انژکتورها کمک می کند، اما همچنان ممکن است به مرور زمان مسدود شوند و منجر به کاهش فشار سوخت شود.
  10. خرابی در ایسیو. ایسیو که بعنوان کامپیوتر خودرو هم شناخته شده است، چنانچه به طور صحیح کار نکند، باعث بروز مشکلات زیادی در خودرو می شود. برای مثال قطع شدن منبع تغذیه خودرو و در پی آن نرسیدن برق به ایسیو باعث عدم روشن شدن خودرو می شود.
  11. گیر کردن استپر
  12. سوختن واشر سر سیلندر

نحوه راه اندازی موتور در هنگام روشن نشدن ماشین

1. همه چیز را خاموش کنید

تمام لوازم جانههههبی برقی استاندارد شما مانند چراغ‌های جلو، بخاری‌ها و رادیوها، انرژی باتری را مصرف می‌کنند، بنابراین خاموش کردن همه این موارد قبل از شروع به کار خودرو، به باتری شانس بیشتری برای روشن کردن موتور می‌دهد. اگر موتور شما شروع به کار کرد، قبل از روشن کردن مجدد هر یک از این لوازم جانبی، اجازه دهید مدتی کار کند وگرنه خطر از بین رفتن مجدد باتری را تهدید می کند.

2. هنگام روشن کردن موتور، کلاچ را فشار دهید

یکی دیگر از ترفندهایی که گاهی اوقات می تواند کارساز باشد این است که هنگام چرخاندن سیستم احتراق، کلاچ را کمی فشار دهید. این در واقع میزان کاری که باتری باید انجام دهد را کاهش می‌دهد و به موتور شانس راه ‌اندازی بهتر حتی در یک ماشین سرد می‌دهد.

3. بررسی کنید که سیم های باتری تمیز و سفت شده باشند

باتری ماشین خود را زیر کاپوت قرار دهید و به کابل ها نگاهی بیندازید. اگر می‌ توانید نشانه‌هایی از خوردگی را ببینید – یک ماده شور و پوسته‌دار – پس باید آن را تمیز کنید تا باتری بتواند به درستی کار کند. مطمئن شوید که از عینک و دستکش محافظ استفاده می‌ کنید، کابل‌ های باتری را جدا کرده (اول منفی) و با مسواک و مخلوط قوی جوش شیرین و آب تمیز کنید. هنگامی که کابل ها را تعویض می کنید، همیشه منفی را برای جلوگیری از برق گرفتگی وصل کنید.

اگر کابل ‌های شما بدون خوردگی هستند، باز هم بهتر است بررسی کنید که چقدر محکم هستند، زیرا کابل ‌های شل می ‌توانند جریان را به درستی جریان ندهند. اگر گیره ها شل هستند، قبل از اینکه دوباره احتراق را امتحان کنید، آن ها را سفت کنید.

4. روغن موتور خود را پر کنید

آیا وقتی موتور را امتحان می‌کنید به نظر می‌رسد که موتور شما واقعاً در حال چرخیدن است؟ ممکن است به این دلیل باشد که روغن موتور کم است. اگر روغن شما کم باشد، فشار زیادی به باتری وارد می‌کند تا موتور روشن شود، و اگر باتری سرد باشد یا از ابتدا در شرایط عالی قرار نداشته باشد، هرگز از حالت اولیه خارج نخواهید شد. برای بررسی سطح روغن از یک میله اندازه گیری استفاده کنید و اگر کم به نظر می رسد، قبل از شروع مجدد موتور آن را پر کنید.

روغن موتور خود را پر کنید

5. استارت پرش

این کار واقعاً باید آخرین راه حل شما باشد. حتی اگر در ماشین خود سرنخ های پرش دارید، اگر نمی دانید چه کار می کنید، ایده خوبی نیست که این کار را انجام دهید زیرا می توانید به خود آسیب بزنید یا به ماشین خود آسیب برسانید.

در حالی که هر دو خودرو در حالت خنثی هستند و موتورها خاموش هستند، یک سر کابل پرش قرمز رنگ را به قطب مثبت باتری خودروی خود و سر دیگر را روی قطب مثبت باتری خودروی دیگر وصل کنید. سپس یک سر کابل پرش مشکی را به ترمینال منفی باتری ماشین دیگر و سر دیگر را به یک سطح فلزی رنگ نشده روی وسیله نقلیه خود وصل کنید. سپس موتور ماشین دیگر را روشن کنید و چند دقیقه قبل از اینکه موتور خود را روشن کنید آن را روشن کنید.

مجتمع فن و کار برگزار کننده دوره های فنی و تخصصی مانند: آموزش نقاشی خودرو ، آموزش صافکاری خودرو ، آموزش تعمیرات ایسیو ، آموزش نصب دزدگیر ماشین و … می باشد. برای شرکت در دوره مورد نظر با شماره های آموزشگاه : 02166577385 – 02166577385 تماس بگیرید.

X بستن
پربازدیدترین مقالات
پایین بودن صدای باند ماشین
علت ضعیف شدن صدای باند ماشین
دلایل سوختن سیم کشی خودرو و نحوه جلوگیری از آن
دلایل سوختن سیم کشی خودرو و نحوه جلوگیری از آن
واشر سرسیلندر مسی
نحوه بستن واشر سرسیلندر مسی
اصول و نحوه تایم گیری موتور ماشین
اصول و نحوه تایم گیری موتور ماشین ( تسمه تایم )
تمامی دوره‌ها
مشاهده نظرات ثبت نظر
مشاهده نظرات هنوز نظری ثبت نشده است.
نظر خود را با دیگران به اشتراک بزارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمایش بیشتر