آدرس: تهران - میدان انقلاب - روبروی سینما بهمن - نبش خیابان منیری جاوید - آموزشگاه فن و کار

معرفی بازار کار و درآمد کابینت سازی

دسته بندی‌ها
نویسنده: کاوه اسدی
معرفی بازار کار و درآمد شغل کابینت سازی

در حال حاضر می توان ساخت کابینت را تلفیقی از هنر، طراحی، تلاش و زحمت دانست. در زندگی های امروز کابینت به جزء جدانشدنی آشپزخانه ها تبدیل شده است که علاوه بر ظاهر زیبایی که به دکوراسیون منزل می دهد باعث ساماندهی وسایل نیز می شوند و به وسیله آن ها می توان از کمترین فضاها هم نهایت استفاده را برد. اگر به این شغل علاقه دارید می توانید در دوره آموزش کابینت سازی مجتمع فن و کار شرکت کنید.

آموزش کابینت سازی

با توجه به رشد روز افزون صنعت ساخت و ساز و همچنین ایجاد تغییرات در سبک زندگی افراد، این شغل به یکی از مشاغل پر تقاضا و همچنین پر درآمد تبدیل شده است گرچه همچون دیگر مشاغل دارای چالش های خاص خود نیز می باشد. در این مقاله قصد داریم به بحث در مورد درآمد و بازار کار این حرفه بپردازیم و اطلاعات مفیدی را در رابطه با آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا چنانچه قصد ورود به این حرفه پر طرفدار را دارید با همه جوانب آن به خوبی آشنا شوید.

معرفی بازار کار و درآمد شغل کابینت سازی

معرفی شغل کابینت سازی

همان گونه که از نام این شغل به نظر می رسد، شخص کابینت ساز وظیفه طراحی، ساخت و پس از آن نصب قفسه ها و کابینت ها، کتابخانه و… را بر عهده دارد. پیش از این افرادی که به طور سنتی در این حرفه مشغول بودند، از الگوهایی که قبلا طراحی شده بودند با توجه به ابعاد مورد نظر مشتری اقدام به ساختن می کردند، اما اکنون در دنیای مدرن امروز، افراد حرفه ای با استفاده از نرم افزار بسته به سلیقه و دکوراسیون منزل مشتری، پیش طراحی انجام داده و پس از تایید نهایی مشتری اقدام به ساخت آن می کنند.

ویدیوی آشنایی با بازارکار و درآمد ساخت کابینت

لازمه این کار رعایت ظرافت و دقت می باشد، چرا که اگر این چنین نباشد، مشکلات بسیاری در ظاهر و اندازه ها رخ خواهد داد. علاوه بر این، کابینت ساز باید فردی خلاق و دارای ابتکار عمل باشد تا بتواند از کوچکترین فضاها نیز استفاده کرده و جایگاهی کاربردی ایجاد نماید. به علاوه تمامی مواردی که به آن ها اشاره شد شخص کابینت ساز باید فردی خوش خلق و مشتری مدار باشد و بتواند به مشتریان در رابطه با مصالح و طرح ها مشاوره دهد.

ابزار و تجهیزات لازم برای ورود به این شغل

  • وکیوم چوب
  • دستگاه مکنده
  • دستگاه لبه چسبان PVC
  • دستگاه دور کن
  • دستگاه CNC و برش
  • کمپرسور هوا
  • دستگاه برش اتوماتیک

ابزار و تجهیزات لازم برای کابینت سازی

مزایای این شغل

  • یکی از مشاغل خدماتی و فنی پر سود حسوب می شود.
  • امکان شروع کار حتی با سرمایه کم هم وجود دارد.
  • یک شغل پر طرفدار و محبوب در سراسر جهان به شمار می رود.
  • با دیگر مشاغلی که به نحوی با چوب سر و کار دارند مرتبط است برای مثال فردی که در طراحی دکوراسیون داخلی کار می کند، به یک کابینت ساز نیاز خواهد داشت.

معایب این شغل

  • امکان ایجاد نقص عضو وجود دارد زیرا دستگاه های بکار رفته در صنایع چوب خطرناک هستند و اگر ایمنی را حین کار با آن ها رعایت نکنید ممکن است اعضایی همچون انگشتان و دست خود را از دست دهید.
  • خاک اره ای که به دلیل برش قطعات چوب در هوا پراکنده می شود می تواند از طریق تنفس وارد بدن شده و باعث بروز مشکلات ریوی شود.

وظایف و مسئولیت های کابینت ساز

  • اندازه گیری نمودن دقیق و طراحی نقشه های اجرایی
  • شناخت کامل از ابزار و تجهیزات لازم
  • طراحی کردن کابینت با در نظر گرفتن سلیقه و فضای موجود
  • نصب قسمت های متفاوت کابینت
  • ارائه مشاوره در مورد ابزارهای استفاده شونده به مشتری
  • راهنمایی مشتری در مورد انتخاب مدل و رنگ مناسب فضای موجود
  • رعایت نمودن اصول و مقررات ایمنی برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و جبران ناپذیر

سرمایه اولیه لازم برای ورد به بازار کار کابینت

میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع این شغل به نحوه شروع شما به این حرفه بستگی دارد که باعث می شود این میزان متغیر باشد. به عنوان مثال چنانچه به فعالیت نصب در کارگاه های تولیدی مشغول به کار شوید، هزینه های مربوط به اجاره کارگاه برای شما حذف خواهد شد و به کمترین سرمایه نیاز خواهید داشت.

 اما در صورتی که مایل به اجاره مغازه ای کوچک  باشید تا مشتریان بتوانند به آن رفت و آمد داشته باشند، در این صورت به میز کار مناسب و ابزار آلات مخصوص نیازمند خواهید شد که در این حالت سرمایه مورد نیاز شما افزایش خواهد یافت.

علاوه بر این اگر تصمیم داشته باشید که به صورت حرفه ای فعالیت خود را آغاز نمایید، مهم تر از هر چیزی به یک کارگاه بزرگ نیاز دارید تا در آن بتوانید دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته این شغل را در آن جای دهید و به فعالیت های مربوطه همچون لبه چسبانی قطعات، وکیوم درب های کابینت، برش ورق ها، مونتاژ و… مشغول شوید. به همین دلیل سرمایه مورد نیاز شما از دو حالت قبلی فراتر می رود، چرا که عمده سرمایه صرف تهیه تجهیزات و اجاره کارگاه خواهد شد.

سرمایه اولیه لازم برای کابینت سازی

آینده شغلی و بازار کار  کابینت سازی

هنگامی که سفارشاتی را می پذیرید و به انجام پروژه هایی مشغول می شوید، نمونه کارهای شما حکم یک نمایشگاه برای شما پیدا می کنند که با بهره گیری از سرمایه دیگران آن را برپا کرده اید و افراد طی رفت و آمدهای خانوادگی با نحوه کار شما آشنا شده و به مشتری شما تبدیل خواهند شد. به همین خاطر همواره سعی کنید که کاری ظریف و در عین حال زیبا به مشتری تحویل دهید.

علاوه بر این، از یک سو انتظار می رود که به دلیل میل افراد و جوامع به سمت زیبایی در طراحی دکوراسیون داخلی و همچنین توسعه صنعت در حوزه چوب و متریال و از سوی دیگر افزایش میزان ساخت و ساز، این شغل با بازار کار پر رونقی مواجه باشد و کمبود نیروی کار ماهر در این حوزه به یک دغدغه تبدیل گردد.

میزان درآمد کابینت سازی

پرداختن به بحث درآمد در هر شغلی یکی از مسائل حائز اهمیت و پر طرفدار در هر حوزه ای است و هرکسی علاقه مند به دانستن این موضوع می باشد. همان طور که پیش تر به آن پرداخته شد، امروزه کابینت به جزئی جدا نشدنی از آشپزخانه هر منزل تبدیل شده است و افراد همواره در پی زیباسازی ظاهر منازل خود هستند تا علاوه بر کاربردی بودن کابینت ها، فضای دلنواز و چشم گیری را به فضای آشپزخانه حود بدهند.

لازم به ذکر است که درآمد کابینت سازی از مهارت، سابقه و مواد اولیه بکار رفته نیز تاثیر می گیرد. به عنوان مثال، یک سری از مواد و متریال ها وارداتی می باشند و تهیه آن ها به همین خاطر مشکل تر است. در نتیجه میزان سود قابل دستیابی در کابینت های لوکس کمتر از کابینت های معمولی برآورد می گردد.

به این نکته توجه داشته باشید که اغلب قشر مرفه طرح و رنگ هایی را می پسندند که ممکن است به راحتی در بازار پیدا نشود و باید از کشورهای دیگر اقدام به تهیه آن ها نمود که این روند کار را با کندی مواجه می کند.

قابل ذکر است که عمده درآمد شما بستگی به میزان تخصص و مهارت شما و همچنین کیفیت کار و خوش قول بودن شما در این عرصه دارد. از همین رو، بسته به شرایط کاری هر شخص، این میزان می تواند تغییر نماید.

به طور کلی، می توان درآمدی حداقل حدود ماهی 4 الی 5 میلیون تومان را در این شغل انتظار داشت که در صورت داشتن و یا ارتقای مهارت های خود قابل افزایش تا 70 میلیون تومان نیز می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)
X بستن
پربازدیدترین مقالات
معرفی انواع دستگاه های کلیدسازی
معرفی انواع دستگاه های کلید سازی
بازار کار و درآمد شغل برق خودرو (باطری ساز)
بازار کار و درآمد شغل برق خودرو (باطری ساز)
معرفی نرم افزارهای طراحی کابینت
معرفی نرم افزارهای طراحی کابینت
بازار کار مکانیک خودرو
بازار کار و درآمد شغل مکانیک خودرو
تمامی دوره‌ها
مشاهده نظرات ثبت نظر
مشاهده نظرات هنوز نظری ثبت نشده است.
نظر خود را با دیگران به اشتراک بزارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمایش بیشتر